Φορτηγά & Βυτία

Για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην μεταφορά εμπορευμάτων (μετακομίσεις, μεταφορείς δεμάτων, στερεών-υγρών καυσίμων, βυτία, φορτηγά, μηχανήματα έργου κτλ.) η προμήθεια πυροσβεστήρων είναι υποχρεωτική από το Νόμο . Η ύπαρξη πυροσβεστήρα στο φορτηγό ή το βυτίο ή ακόμα και το μηχάνημα έργου, ειδικά εάν η εργασία περιλαμβάνει την μεταφορά καύσιμης ύλης, είναι επιτακτική ανάγκη καθώς τα φορτία αυτά είναι υψηλής επικινδυνότητας.

Εκτός από την προμήθεια ξεχωριστών πυροσβεστήρων ο επαγγελματίας οδηγός μπορεί να απευθυνθεί στην εταιρεία μας για την τοποθέτηση ενός αυτόματου συστήματος κατάσβεσης οχημάτων αλλά και την προμήθεια ενός σάκου ADR για την περαιτέρω διασφάλιση του οχήματος και των εμπορευμάτων του.

Ο τύπος και το μέγεθος των πυροσβεστήρων που απαιτούνται ποικίλει ανάλογα με το φορτίο και την μέγιστη αποδεκτή μάζα του φορτηγού – βυτίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεση σας!

Δείτε ακόμα
Λεωφορεία

Για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην μεταφορά προσώπων με λεωφορεία - minibus κ.α. ο Νόμος προβλέπει την προμήθεια συγκεκριμένου αριθμού ...

περισσότερα
Φορτηγά & Βυτία

Για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην μεταφορά εμπορευμάτων (μετακομίσεις, μεταφορείς δεμάτων, στερεών-υγρών καυσίμων, βυτία, φορτηγά, μηχανήματα έργου κτλ.) η προμήθεια ...

περισσότερα